Fynda till din ATV (Fyrhjuling)

Även om din fyrhjuling är robust byggd kan du säkert ibland behöva ha reservdelar. Det finns ju dessutom delar som blir slitna som till exempel däcken.

Många använder fyrhjulingar idag som nöjesredskap men i grunden är de tunga fyrhjulingarna ett arbetsredskap i skogsbruket och jordbruket. Då behöver du tunga tillbehör som exempelvis timmerkärra och en kran för att lyfta timret upp på kärran. Allt detta finner du på internet hos och ATV Vision.

Förena nytta med nöje

Det ena utesluter inte det andra, naturligtvis kan man ha roligt med sin fyrhjuling. Att köra terrängbana är bland det roligaste man kan göra, ju mer vatten och lera desto roligare är det. Tänk bara på att du får inte köra hur som helst ute i terrängen, utan åk på en bana som är godkänd. Har du ingen fyrhjuling kan du uppleva terrängkörning med fyrhjuling ändå.

Vem får köra fyrhjuling?

Det beror på vilken typ av fyrhjuling du tänker på. Generellt kan man säga att samma regler som gäller för motorcyklar gäller även för fyrhjulingar. En regel det slarvas med är att använda hjälm och tyvärr ökar olyckorna med fyrhjulingar för varje år. Den vanligaste olyckan är att fyrhjulingen välter och att föraren får en huvudskada som är dödlig.