Takräcke som passar till de flesta bilar

Du har säkert varit med om att bilen räcker till när du ska ut och resa. Kanske ska du vara borta länge eller så behöver du ha med dig extra packning eller utrustning som kräver stor plats? Vid dessa tillfällen är det perfekt att använda sig av ett takräcke. Du kan både ha det som det är eller fästa en takbox på det. På det sättet kan du enkelt få med dig allt du behöver.

Flexibelt takräcke

Många takräcken passar bara till ett särskilt bilmärke, vilket gör att du kanske måste köpa nytt räcke varje gång du byter bil. Därför är ett flexibelt takräcke mycket bättre. Det gör att du kan använda det på i princip vilken bil eller modell som helst.

Smidigt även då du kanske behöver använda dig av hyrbil, till exempel när din ordinarie bil är på verkstaden. Det är dessutom väldigt enkelt att montera det flexibla takräcket och det tar endast två minuter innan det är på plats.

Du behöver inga speciella verktyg utan du fäster räcket med enkla spännen. Den lätta vikten på 1,8 kilo gör också att du enkelt kan bära det på axeln. Det tar inte heller någon plats att förvara. Låter detta intressant? Läs mer här.